Kina, Jiangsu përjashtohet nga kampionati

Nuk ka asnjë shpëtim në ekstremis; Jiangsu FC, klubi që ishte në pronësi të Suning nuk është pranuar në kampionatin kinez në sezonin e ardhshëm. Skuadra kampione e vendit  ndërpreu cdo aktivitet që në fund të muajit shkurt për shkak të vështirësive financiare. Në këtë mënyrë, Jiangsu FC, pas vendimit të Suning për të shkrirë

Vazhdoni leximin →

Spadafora, sërish kundër Ronaldos: Theu protokollin

‘Cristiano Ronaldo? Kampionët e mëdhenj kujtojnë se janë mbi gjithcka. Kur la Italinë për të shkuar në Portugali theu protokollin dhe kjo është një e dhënë objective. Jo më kot është hapur edhe një dosje në Prokurori në e Shtetit si dhe atë sportive për sinjalizimet e Asl-kështu u shpreh ministri i Sporteve, Vincenzo Sadafora

Vazhdoni leximin →