A mund të mungonte kjo? Shvajni feston me nusen, rikthimin me gol!

Ajo nuk është “nusja dhe shtetrrethimi”, por thjesht bashkëshorta e Bastian Shvajnshtajgerit. Gjithsesi, Ana Ivanoviç, ka jetuar si në rrethim edhe sepse ka ndarë fatin aspak të mirë të të shoqit, por edhe nga ndjekja “këmba-këmbët” që i kanë bërë tabloidët. Gjithsesi, gazetat famëkeqe britanike për një herë të vetme, nuk patën thashetheme, por një

Vazhdoni leximin →