Inter, në rregull me huazimet, por si do t’i fitosh 150 milionë eurot?!

Nuk pati kohë të merrej me gjithçka dhe të përfundonte “kryeveprën”, por fillimisht të “pastronte” shtëpinë. Kështu shkruan “La Gazeta delo Sporti” për Interin, që ia arriti qëllimit në misionin kryesor, largimin e “trazovaçëve” Ikardi, Perishiç e Naingolan. Gjithsesi, ata janë dhënë hua, dhe pas një viti mund të kthehen sërish “peshqesh” në Milano. Administratori

Vazhdoni leximin →