Akuza Federatës në Spanjë: Vijar, ku janë 220 000 euro?

Një akuzë për presidentin më të vjetër të futbollit. Angel Maria Vijar, bosi i Federatës Spanjolle të Futbollit, akuzohet se i ka ndryshuar drejtimin 220 mijë eurove. “Shigjetimi” vjen nga Këshilli i Lartë i Sporteve (CSD) në Spanjë, dhe bëhet fjalë për një fond të destinuar për t’u përdorur për fëmijët nga Haiti që u

Vazhdoni leximin →