Luiza Gega fiton tjetër garë, këtë herë në Itali dhe në sfidën e miljes!

Është një garë me origjinë të padiskutueshme anglosaksore, pasi matet jo me kilometra. Është gara e miljes, që “përkthehet” në 1609.34 metra, dhe në të cilën mori pjesë kampionia e Shqipërisë dhe e Europës, Luiza Gega. Atletja 33-vjeçare triumfoi në itinerarin e vrapuar në pistën e qytetit italian Biela, duke lënë prapa konkurrentet afrikane. Ajo

Vazhdoni leximin →