Inter, Conte premton betejë ligjore; Kurrë s’kam pyetur Juven nëse largon Sarrin

‘Përsa i përket artikullit te repubblica.it, përgënjeshtroj në mënyrë kategorie se kam komunikuar me drejtuesit dhe lojtarët e Juventusit për t’i pyetur nëse do të shkarkohet Sarri. Do të ngre padi për atë që ka shkruar këtë artikull dhe redaktorin përgjegjës’. Kjo është ajo që ka thënë Antonio Conte në një bisedë telefonike me ANSA.

Vazhdoni leximin →