Haleluja! FSHF, “xhelati” që dënonte stadiumet, gjen.. popull për të mbushur Arenën

Haleluja! FSHF ditka edhe të mbushë stadiume, pasi deri tani ka treguar  vetëm talentin për t’i boshatisur ato.  “Elbasan Arena” është  bërë skena e një eksperimenti të suksesshëm  në ndeshjen lilipute të Shpresave tona dhe asaj të Estonisë, pasi zyrtarët me”fërshëllimën”  premierë  arritën të grumbullonin afro 5000 vetë në një arenë të mbushur.. më shumë

Vazhdoni leximin →

Bushi “kualifikohet” duke imituar fatin e Kombëtares

“Është një grup relativisht i vështirë, sepse janë skuadra të një niveli të lartë dhe sigurisht këtu është edhe vështirësia e mosnjohjes reale të nivelit të çdo kundërshtari, të paktën për momentin”, u shpreh Bushi për ueb-faqen zyrtare të FSHF-së. Megjithatë, ai shpreson që ekipi i tij të marrë shembull nga Kombëtarja A, e cila

Vazhdoni leximin →