Macja e zezë e historisë, Intitucioni “sponsorizon” futbollin rural

Gjatë të gjithë kësaj periudhe të gjatë mbretërimi, drejtuesit aktual të FSHF-së janë munduar ta paraqesin veprimtarinë e tyre, si një reformë të vazhdueshme dhe bilanci i çdo fundviti del gjithmonë  një histori arritjesh.  Por diçka e kanë bërë me shumë mundime, tamam për të hyrë në histori. Duke lejuar këtë lloj organizimi të klubeve

Vazhdoni leximin →