Euroliga luan finalet në Beograd, në qytetin e 93 titujve!

Nëse ka një qytet që mund të quhet i basketbollit në Europë, padyshim ai është Beogradi. Kryeqendra e dikurshme e Jugosllavisë dhe sot e Serbisë do të mirëpresë finalet e Euroligës (ligës së kampionëve në basketboll për meshkuj) dhe mund të mburret se klubet e tij kanë fituar 93 trofe kombëtarë dhe ndërkombëtarë në një

Vazhdoni leximin →