Rusia, toka pjellore për talentin shqiptar të Terek-ut, Balaj

Balaj i ndjek duke shënuar gola, rusëti ndjekin hapat ku ka qënë. Portali rus vazhdon me sulmuesin shqiptar: Balaj ka provuar fatin e tij tek ekipet çekë, “Sparta” dhe “Sllavia”, ai polak, “Jagelonia” dhe “Rijeka” kroate, por gjetiu do të tregonte talentin. Sidoqoftë, Balaj, në këta ekipe nuk u dallua shumë për “heroizmat” e tij

Vazhdoni leximin →

Udhëtim rus në  karrierën e sulmuesit Bekim Balaj

“Tereku i Groznit bën një kërcim tjetër përpara. Mbrojtja e Zenitit të Shën Peterburgut, përsëri, dështon, kësaj here edhe falë dygolëshit që shënoi sulmuesi shtatgjatë biond i ekipit çeçen, Bekim Balaj”, vinte në dukje, këto dite, një nga portalët kryesorë rusë, Sportclub.ru., duke vazhduar më poshtë të japë detaje rreth aftësive futbollistike të këtij futbollisti

Vazhdoni leximin →