Në Paraguaj, Ronaldinho arrestohet, kishte pasaportë false

Aventura e Ronaldinhos në Paraguaj ishte për t’u harruar. Sipas Ministrisë së Brendshme Paraguajane , ish futbollisti I Barcelonës dhe Milanit u bllokua nga policia në Resortin Yacht & Golf Club Paraguayo në Asuncion ku ai ndodhej për të prezantuar programin e ndihmës shëndetësore falas për fëmijës së bashku me vëllain e tij Roberto De

Vazhdoni leximin →