Notarja e parë kroate kalon La Manshin për 11 orë e 20 minuta

Megjithëse vlerësohet si një komb “notues”, duke pasur parasysh linjën e gjatë bregdetare të Kroacisë në Adriatik, Dina Levaçiç, 21-vjeçare, nga Spliti, dje, u bë kroatja e parë që e kaloi me not Kanalin e famshëm të La Manshit me kohën 11 orë dhe 20 minuta.

Para afro 50 vitesh, në vitin e largët e 1969, La Manshin e ka kaluar me not Athina Bojaxhi nga Maqedonia.

Sfidanti.al