Michael Phelps ka menduar vetëvrasjen

Michael Phelps është emër i paharrueshëm në sportin botëror dhe nuk ka nevojë për prezantim. Ish-notari amerikan fitoi 28 medalje në Lojërat Olimpike (23 ari, 3 argjendi dhe 2 bronzi) dhe tani kërkon një më shumë, për shëndetin mendor. Phelps ishte i pranishëm në Forumin Botëror të Biznesit, të mbajtur në qendrën e ekspozitës IFEMA në

Vazhdoni leximin →

Avokatja shqiptare kalon Otranton, 91 km me not deri në Vlorë!

Do të realizojë diçka që e ka pasur ëndërr. Quhet Eva Buzo, është 35 vjeç, dhe përveçse avokate e njohur, praktikon edhe notin e distancave të mëdha. Kjo shqiptare që njihet si drejtoreshë ekzekutive e Shoqatës Ndërkombëtare të Avokatëve të Viktimave, është nisur për të sendërtuar projektin e saj, kalimin me not të Ngushticës së

Vazhdoni leximin →