Formula 1 ne Miami do te duhet te prese vitin 2020

Per te pare Cmimin e Madh te Miamit ne Boterorin e Formula 1 duhet te presim ende. Ne fakt gara ne Florida nuk do te zhvillohet ne vitin 2019, por nje vit me vone ne 2020. Arsyeja eshte shfaqja e disa problemeve logjistike dhe organizative kohet e fundit. Ai qe e konfirmoi kete ishte Shefi i Menaxhimit ne Liberti Media, Shon Breçis nepermjet nje komunikate te publikuar ne faqen e internetit te Formula 1.

‘Kemi punuar shume per te bere realitet endrren tone per te zhvilluar Cmimin e Madh te Miamit ne Formula 1-tha Breçis ne komunikaten e tij-por pavaresisht deshires sone, pilotet dhe skuadrat nuk do te jene gati ne kohe keshtu qe se bashku me autoritetet e Miamit vendosem qe ta pershijme kete gare ne kalendarin e vitit 2020’.

Sfidanti.al