F1, ndryshime te Renault; Bob Bell kalon ne rolin e keshilltarit teknik

Skuadra e Renault iu nenshtrohet disa ndryshimeve; Bob Bell nuk do te ushtroje me rolin e Drejtorit Teknik, por ate te Keshilltarit Teknik. Ishte vete skuderia franceze qe beri te ditur lajmin nepermjet nje komunikate per shtyp.

Nuk mungoi ne kete pike reagimi i Drejtorit te Pergjithshem te Renault, Siril Abitbul i cili e konsideroi Bob Bell si nje person te rendesishem per skuderine qe do te punoje nga prane me partneret e Renault si dhe me ata qe jane te interesuar per kampionatin e Formula 1.

Sfidanti.al