Edhe Papa “luan’ në finalen e madhërishme të super-Boul

Le të jetë Super Bowl i këtij viti një shenjë paqeje, miqësie dhe solidariteti për botën”.

Ky është urimi i papa Francesco-s në video-mesazhin e regjistruar për finalen e kampionatit të futbollit amerikan në gjuhën spanjolle.

Kjo finale është e para e epokës Trump dhe do të ndeshen New England Patriots kundër Atlanta Falcons.

Sfida luhet në 00:30 me orën tonë në Houston të Texas-it dhe në 18: 30 në orën lokale.

Ky është eventi më i ndjekur në SHBA dhe një ndër më të ndjekurit në botë