1 javë pas duelit me Mayweather, McGregor e pranon: ishte show!

Ka kaluar vetëm një javë nga sfida aq e përfolur mes Mayweather dhe McGregor  në Las Vegas. Një javë, dhe boksieri irlandez e bëri të qartë se cili ishte objektivi për të cilën ishte përgatitur dhe për këtë iu drejtua rrjeteve sociale. ‘Orangutangu iu bind rregullave të një cirku dhe u bë më shumë i pasur-ishte komenti i McGregor në Twitter duke pranuar se e gjithë ajo cfarë ndodhi në Nevada ishte vetëm një show, ndërkohë që ai vetë në llogaritë e tij bankare derdhi plot 30 milionë dollarë.

sfidanti.al