Dramë në familjen e Luis Diaz

Janë orë dramatike për Luis Diaz, sulmuesin 26-vjeçar të Liverpool dhe yllin kryesor të futbollit kolumbian: prindërit e tij u rrëmbyen të shtunën nga katër rrëmbyes, me qëllimin e dukshëm për të kërkuar një shpërblim nga futbollisti. Historia ka vënë në lëvizje autoritetet kolumbiane të nivelit më të lartë, me ndërhyrjen e presidentit të vendit të Amerikës së Jugut dhe gjithashtu të ushtrisë: për momentin nëna është liruar, ndërsa kërkimet për të atin vazhdojnë.

Kërkimi për Luis Manuel Diaz vazhdoi pasi gruaja e tij Cilenis Marulanda u shpëtua së pari, pas një ndjekjeje policore të shkaktuar nga rrëmbimi i prindërve të kampionit të Liverpool të shtunën pasdite pranë shtëpisë së tyre në qytetin Barrancas të Kolumbisë. Mediat lokale, të cituara nga Mirror dhe Daily Mail, pretendojnë se edhe babai i sulmuesit të Reds do të ishte liruar pas një operacioni shpëtimi nga policia që rezultoi me vdekjen e dy nga katër rrëmbyesit, por për momentin nuk ka asnjë konfirmim zyrtar.

sfidanti.al