Vieri-Karaçolo: E humbëm fëmijën, fati vendosi që të mos ishte ky casti ynë

Vetëm një ditë pas lajmit të publikuar te  revista e përjavshme Chi, erdhi edhe lajmi I hidhur për kristian vieri e kostanca karaçolo; humbja e fënijës së tyre të parë. Nëpërmjet një komunikate për shtyp, cifti bëri të ditur këtë njoftim aspak të këndshëm për të.

‘Është e dhimbshme për ne që të jemi të detyruar  të frenojmë zërat për këtë shtatzëni që po qarkullojnë në media këto orët e fundit-lexiohet nnë komunikatën e Vierit dhe kostancës-për fat të keq fati vendosi që të mos ishte ky momenti ynë. Ju kërkojmë të gjithëve që të kuptoni dhe të respektoni këtë moment të jetës sonë’.

Sfidanti.al