Valentina, për të vënë duart në kokë

Rusja Kolesnikova është modele, prezantuese, këngëtare dhe gjithmonë shumë sportive. Pra të gjata talented e botës të mbledhura tek Valentina, që veç të tjerash, natyra I ka falur edhe shumë bukuri dhe një trup seksi që duhet përdorur. Së fundi Kolesnikova ka publikuar ehe një set fotosh tek Playboy Italia e muajit shkurt.