Ronaldo dhe Miss Kalderon “sa hap e mbyll sytë”  nuk janë më..

Ishte suprizë dhe e pamenduar që dyshja e bukurisë, ajo për të cilën fliste e gjithë Spanja, të ndalonin flirtin kaq shpejt.  Kristiano Ronaldo, ylli madrilen i Realit dhe bukuroshja  nga Sevija, ish-Miss Spanja në vitin 2014-të, Desiderio Kalderon,  më parë janë ndarë se janë bashkuar.  I kanë dhënë fund raportit të tyre, duke shkëlqyer secili më vete , ndërsa si dyshe nuk ishte e bekuar.

Sipas mediave spanjolle dhe në veçanti Radio Corazon, Ronaldo dhe Kalderon , nuk janë tipat e mësuar për të qënë vetëm..