Rakitic ‘kapërcen’ Atlantikun; për pushime në New York

Ivan Rakitic kalon Oqeanin Atlantik për të vijuar pushimet e tij në SHBA. Mesfushori kroat që nuk ishte grumbulluar në ndeshjen e fundit të përfaqësueses, i shoqëruar nga bashkëshortja dhe familjarët e tij zgjodhën New Yorkun si etapën e radhës së këtyre pushimeve. Një prej pikave të vizituar nga futbollisti vizitoi edhe Memorialin për sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001 duke bërë një foto të cilën e postoi në rrjetet sociale. në të njëjtën kohë Rakitic gjeti mënyër për të publikuar edhe njëfoto tjetër ku ai ishte në helikopter për të kryer njën tur në qytetin e New Yorkut.

sfidanti.al