Pas agresionit ne Frankfurt, Ulrih shkon ne psikiatri

Jan Ulrih qe u arrestua per nje agresion e tentative vrasje ndaj nje prostitute ne nje hotel luksoz, u lirua  pas disa oresh per t’iu drejtuar me pas nje qendre psikiatrike, lajm qe u publikua nga e perditshmja ‘Bild’.

Sipas kesaj te perditshmeje, prokuroria mendoi se nuk ka arsye per te mbajtur ne burg Ulrih qe ne momentin e arrestimit, sipas policise, ishte nen efektin e droges dhe alkoolit. Gjate kohes qe ishte ne rajonin e policise ai nuk ishte ne gjendje qe te fliste ne marrjen ne pyetje. Por pasi u stabilizua gjendja e tij preferoi te ushtroje te drejten e qendrimit ne heshtje. Me pas u lirua per te shkuar pikerisht te qendra e psikiatrise.

Sfidanti.al