Nga filmat për të rritur , ne fushat e gjelbra; Lena Nitro sponsorizon ekip futbolli

Lena Nitro, një aktore e filmave për të rritur, është bërë në mënyrë të papritur sponsorizuese e një klubi modest ggjerman I futbollit. Bëhet fjalë për SV Oberëüzbach, që militon në  Saarland A-League, që do të thotë divizioni I 6 I kampionatit gjerman. Drejtuesit e këtij klubi po hasnin vështirësi për të mbijetar dhe nuk po gjenin asnjë mënyrë për të dalë nga kriza. Aktorja e filmave ‘të nxehtë’ nuk ngurroi që të shprehë disponibilitetin e saj për të ndihmuar këtë klub me të cilin arriti edhe një akord për të qenë imazhi I klubit në fanelat dhe faqen zyrtare të tij të internetit. Një formulë kjo që duket se po jep frytet e veta pasi emriu i SV Oberëüzbach po shfaqet në të gjithë median botërore që nga momenti kur Lena ishte e pranishme në prezantimin e uniformave të skuadrës.

Sfidanti.al