Levandovski-Ana, puthja është më e vështirë se çfarëdo goli!

Çifti polak është duke pushuar diku në plazh në Majorka të Spanjës, dhe duke qenë tepër të mirë fizikisht, vendosën të bënin një provë. Ana e Robert Levandovski u puthën në një mënyrë të veçantë, ndërsa femra ishte në pozicion me kokën poshtë, duke u mbajtur me të dyja duart në supet e të shoqit. Levandovski është i ulur në një dyshek në rërë, ndërsa e mban Anën nga shpatullat për të mos lejuar që të rrëzohet. “Bildi” bën komentin se “kjo puthjes për çiftin është më e vështirë se çfarëdo lloj goli”.

Sfidanti.al