Emili, ja përshëndetja e saj e zakonshme

Kjo është mënyra se si Emili Rataikovski uron fansat e saj dhe një gjë e tillë është e zakonshme. Si gjithmonë me shumë pak veshje në trup dhe mjaft provokuese, Emili, që veç të tjerash ka qenë edhe kopertina e “Sport Ilustrated” dhe imazhi i Super Boul, është duke shijuar një popullaritet të jashtëzakonshëm dhe gjithmonë në rritje. Deri tani, modelja numëron 10 milionë ndjekës në Instagram.