Ekaterina Ekonajeva, promovim sensual i Boterorit te Rusise

‘Cantera’ e modeleve ruse nuk shteron kurre, perkundrazi numri i tyre rritet dita dites dhe ato jane te gjitha ne ndjekje te gjurmeve te Irina Shaik. E fundit qe ka dale ne skene dhe qe eshte shnderruar ne nje sensacion eshte Ekaterina Ekonajeva.

Popullariteti i modeles bjonde bukuroshe po rritet gjithnje e me shume dhe kompanite evropiane te prodhimit te veshjeve intime kane hyre ne nje gare per sherbimet e saj per fushatat e tyre publicitare. Kjo ka bere qe te mendohet se ajo mund te behet muza e re e Boterorit te Rusise.

‘Gjithcka mund te ndodhe, por per momentim po i gezohem punes si modele-tha Ekaterina Ekonajova-po marr edhe mesime kantoje e aktrimi.

Sfidanti.al