E kanë radhën serbët, shqiptarët bënë dhunë në Itali

Mediat serbe vazhdojnë të merren me shqiptarët, pasi ka ndodhur incidenti me tifozet në Palermo.

Në fakt, portali serb “Kurir.rs” ia ka kushtuar një shkrim ndërprerjes së ndeshjes ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë për shkak të mjeteve me tym në fushë nga ana e tifozëve shqiptarë.

“Huliganët shqiptarë kanë shkaktuar kaos. Gjuajtën bomba të gazit dhe e ndërprenë ndeshjen ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë”, shkruan ky portal serb.