Vllazni e ka emrin, por nuk ka “vllazni” tek financat..

Klubi i futbollit Vllaznia është gjetur me shkelje të rënda ligjore dhe abuzive. Kjo është konfirmuar pas një auditi të Kontrollit të Lartë të Shtetit. “Panorama Sport” ka siguruar dje ekskluzivisht raportin e haruar pas një hetimi të kryer mbi klubin shkodran.

Bëhet fjalë për qindra milionë lekë që janë pjesë e shkeljeve ligjore në mënyrë krejt të hapur për tre vite me radhë: 2014, 2015, 2016. Në këtë raport, mes të tjerash, KLSH-ja ka evidentuar edhe dy arkëtime nga FSHF-ja për klubin, që janë pa kontratë dhe në kundërshtim me ligjin. Më e rëndë është situata me kontratat e lojtarëve dhe stafit teknik në këto tri vite, teksa klubi nuk ka paguar as sigurimet shoqërore.