Gafë e Donarumës kur thurreshin lavde për portën

Pescara ka kaluar në epërsi ndaj Milanit me një dhuratë befasuese, por do të kujtohet gjatë mënyra se si Donaruma ka shpikur një gafë në një moment që flitej se kishte pjeskurinë e një gardiani të vjeter.Edhe pse autogoli qesharak  mban firmen e  mbrojtësit Paletta, kurrsesi nuk mund të lehtësohet  Donaruma që kalkuloi krejt gabim këmben që do të prekte topin.

Milani ka djerësitur shumë për të barazuar ndeshjen me ekipin e Memushajt,  dhe një pikë mund të konsiderohet si e artë me atë që mund të shkonte edhe më keq. Donaruma ka pranuar gafwn e tij tek goli dhe ka larguar hijet e dyshimit për kthimin e topit nga Paleta, por Milani  nuk ka pranuar si rezultat tw drejtë barazimin…

sfidanti.al