Liverpuli dhe Klopi i mbytur nga gjarpërinjtë.. kampionë

Lojtarët e Leicester City dhe trajneri i Liverpool, Jurgen Klopp janë protagoniste të talljes me humor për shkak se tifozet i quajten “gjarperinj” futbollistet që edhe pse mposhtën Liverpulin,  zbuluan se kishin edhe dozën e helmit ..kampione!

Goal.com e ka publikuar karitkaturën e ditës  me lojtarët e Leicester City, disa prej të cilëve janë akuzuar se kishin gisht në shkarkimin e Claudio Rainerit, duke e tradhëtuar  pasi ishte shpallur “heroi i madh”.

“Lojtarët e Leicester City janë përshkruar si ‘gjarpërinj’ për shkak të dyshimeve se ata kishin luajtur një rol në shkarkimin e Claudio Ranierit, por ata sigurisht e kanë shtrydhur Jurgen Kloppin e Liverpoolit,” shkruan Goal