“Këpucët magjike” të Xhakës, S’ka më karton të kuq

Granit Xhaka ka marrë këpucët e reja sportive nga kompania Under Armour dhe kjo do të jetë ndryshe.

Mesfushori i Arsenalit i ka marrë këpucat e reja sportive nga kompania Under Armour, të cilat janë krejt speciale.

Në njërën këpucë Xhaka ka shkruar inicialet e familjes së tij, e në tjetrën emrat e dy personave të tjerë, Bob dhe Agon