Jose Mourinho e kap sërish me gazetarët dhe braktis intervistën

‘Dua të tregohem me edukatë dhe preferoj që të mos i përgjigjem pyetjes sepse është krejtësisht pa lidhje. duket sikur është faji dhe problemi im. Pyetja jote nuk është korrekte-kështu iu përgjigj Jose Mourinho pyetjes së gazetarit të BBC për mungesën e shtrëngimit të duarve me Mark Hughes në përfundim të ndeshjes mes Stoke City dhe Manchester United. Portugezit nuk i pëlqeu aspak fakti që ky episod u përmend në intervistën e tij dhe për këtë arsye e braktisi atë.

sfidanti.al