Ibra nuk ndalet: Hiqni Kullën Ejfel, vini statujën time!

Zllatan Ibrahimoviç nuk është kurrë banal kur  flet. Prej vitesh jemi mësuar që suedezi kudo që shkon të përkëdhelë qytetin ku zbarkon dhe ky zakon nuk mund të shkelej në Mançester.

“ Kam dëgjuar shumë gjëra për Mançesterin, për kohën dhe të tjera, në fakt, çdo gjë është në vendin e vet. Qyeteti është më miri nga të gjithë. Vij nga Suedia dhe nuk prisja ndonjë çudi të madhe nga Mançester, përveç futbollit. Jam një njeri i thjeshtë dhe për mua familja është gjëja e parë”.

“Për shëmbull në Paris, në 4 vite, tregon Ibra, nuk e kam vizituar të paktën një herë Kullën Ejfel. I kam thënë që ta zëvëndsonin Kullën me statujën time, por nuk donin. Po ta kishin bërë, do ta kisha vizituar