Anglia me shije dehëse për Konten,  3 herë më i miri i stolit

Antonio Conte është shpallur trajneri më i mirë i muajit në Premier League dhe ky titull vjen tek ai për herë të 3 rradhazi.

Italiani është shpallur  trajneri  më i mirë për muajin dhjetor duke lënë pas emra të njohur si Pep Guardiola, Jurgen Klopp, Jose Mourinho etj,.