Maradona i operuar: Tani unë eci si një djalosh 15-vjeçar!

Diego Armando Maradona, për shkak të problemeve serioze me gjunjtë e tij, u detyrua që të hiqte dorë nga angazhimi i tij si trajner i klubit meksikan Dorados dhe të pranonte një ndërhyrje kirurgjikale. Operacionipërfundoi me sukses dhe duket se tani problemet e Maradonës me gjunjtë përfunduan, ndërkohë që ai mund të ecë normalisht.

“Tani, unë eci si një djalosh 15-vjeçar. Falendëroj të gjithë mjekët dhe të tjerët që u kujdesen për mua”, deklaroi Maradona mbas operacionit të lartpëmendur.

Sfidanti.al