Po këtu..driblon Nejmar: “Barcelona do të jetë gjithnjë në zemrën time”

Futbollisti i PSZH-së, Nejmar da Silva, deklaroi se Barcelona, gjithnjë, do të jetë në zemrën e tij, edhe pse tani atij i duhet që të përqëndrohet te futbolli me klubin francez, me të cilin ai luan tani.

“Barcelona, gjithnjë, do të jetë në zemrën time. Unë, atje, kalova shumë mirë disa sezone dhe këtë unë nuk do ta harroj kurrë, por, tani, më duhet që të ecë më tej dhe të përqëndrohem te klubi i tanishëm”, tha futbollisti  brazilian.

Sfidanti.al