Kimpembe flet në telefon, kurse trajneri Emeri.. “mbylle”!

Ne 5 takimet e fundit te PSG –se, lojtari i kombetares shpresa te Frances, Kimpembe, qe ka qene nga me te miret e klubit parisien ne fillim te kampionatit, eshte thirrur vetem nje hère. Kjo ka ndodhur qysh kur fituan 2-1 ne Nancin.Atehere, perse KIMPEMBE mund te denohet ? Ndoshta po. Sepse nuk pranon kushtet e zgjatjes te kontrates qe i proposon klubi i PSG-se.

 

Ai e gjykon shume larg .Ka dhe nje tjeter arsye .Mbrojtesi 21-vjecar ka pâsur nje qendrim qe si ka pelqyer trajnerit Emeri. Para disa javesh KIMPEMBE i bente dikujt nj telefonate, pak minuta para takimit, dhe Emeri i ben shenje te ndaloje biseden. Mbas pak kohe, traîneri e theret lojtarin dhe i ben te ditur se kur i ben nje verejtje, duhet ta zbatoje menjehere . KIMPEMBE i pergjigjet se mund te mbaronte telefonaten “derisa nuk jam ne grup pwrse ta presw telefonaten