Leo Mesi, je mbreti kur ke topin, askërkushi kur fyen rëndë!

Leo Mesi pritet të dënohet nga FIFA për atë që bëri ndaj gjyqtarit pas ndeshjes me Kilin.

Gjyqtari Linesman Marcelo Van Gasse është abuzuar verbalisht nga kapiteni i Argjentinës, Leo Messi në sfidën ndaj kilit dhe tani raportohet se asi i Barcelonës mund të dënohet për atë veprim i pafalshëm edhe për futbollistin me probleme të mëdha etike, pale kur flitet për mbretin.

“Q***, nëna jote është P***”, i tha Messi Van Gasse, pra se të refuzojë t’ia shtrëngojë dorën.

Pothuajse gjitha mediat botërore raportojnë se Messi mund të dënohet rëndë nga FIFA dhe është në dyshim për ndeshjen e sotme ndaj Bolivisë