Talleni me Ronaldon, me pasurinë dhe sukseset e tij!

Me një ngjarje sportive të fundvitit në Spanjë janë tallur keq me Cristiano Ronaldo.

Ylli i Real Madridit, Cristiano Ronaldo vazhdimisht flet për veten dhe sukseset e tij dhe kjo ka bërë që të emitohet gjatë një ngjarje sportive të fundvitit në Spanjë.

Ai në video flet për sukseset, pasurinë dhe sa i bukur është, madje në disa momente kërkon edhe të duartrokitet.

Natyrisht që e gjithë kjo është një imitim dhe nuk është asgjë serioze.