Francë, djali i zë vendin babait në stolin e PSG

Për arsye personale dhe në marrëveshje me Paris Saint-Germain, Gerard Precheur është larguar posti i trajnerit të ekipit të femrave. Në njoftimin e klubit parizien bëhet me dije se për të siguruar vazhdimësinë e projektit sportiv të realizuar në verën e vitit 2022, i gjithë stafi teknik është mbajtur dhe do të vazhdojë misionin me ekipin e femrave.

Jocelyn Precheur, djali i Gerard, deri më tani në rolin e ndihmës trajnerit, është ngritur në detyrë dhe ka marrë drejtimin e ekipit të parë të femrave. Paris Saint-Germain falënderon Gerard Precheur për investimin dhe punën e bërë gjatë 14 muajve të fundit.

sfidanti.al