Lista e dështakëve, “MSN” bashkë në formacionin Barça & Arsenal

Barcelona dhe Arsenal kanë pësuar humbje spektakolare në ndeshjet e para me eliminimit direkt të Champions League dhe “MSN” për herë të parë në histori janë listuar në një formacion negative, që nga dita e parë kur luajnë së bashku.

Flitet as më shumë e as më pak se Mesi, Suarez dhe Neimar, të gjithë në listën e dështakëve dhe për të plotësuar listën vihet re edhe prania e Shkodran Mustafit në formacionin e dështakëve.