Një nënë me fëmijë të vogël bën një surprizë të ëmbël tek Bajerni

Ajo është Katlin Kryger, njëra nga fytyrat më të njohura në klubin bavarez, edhe pse është shkëputur për nja dy muaj. Menaxherja e ekipit në kohën e trajnerëve të kaluar si Niko Kovaç apo Hansi Flik, festoi titullin në maj duke e pasur “barkun te goja”, e më pas mori lejen e lindjes. Në fund të qershorit, 36-vjeçarja lindi fëmijën, një djalë dhe dje shkoi për herë të parë në “Zebener Shtrase” për një vizitë të shkurtër. Ajo u prit nga shumë punojës, mes të cilëve dy fizioterapistët në foto, Stefan Vajkert dhe Kristian Hun. Pritet që Katlina të kthehet tek Bajerni në janar 2022, kur t’i përfundojë leja e lindjes, dhe të ketë një detyrë pak më të lehtë, për të mos udhëtuar aq shumë.

Sfidanti.al