Në Bavari e vërteta vlen sa një…gol!

Filip Lahm, ka fulur për gjendjen aktuale të skuadrës bavareze, duke theksuar se ekipi ende nuk është gati për Ligën e Kampionëve. “Ne kryesojmë në kampionat me 20 pikë, por pyetja që mbetet është: Si jemi paraqitur në Evropë? Përballja e parë me Atletikon tregoi se performanca jonë nuk është në nivelin e duhur për të synuar trofeu’.

Që të fitojmë,- ka thene Filip- duhet të përmirësojmë disa aspekte. Në këtë kontekst mendoj se është e rëndësishme të gjejmë ekuilibrin midis të qenit të relaksuar dhe të tensionuar”, – u shpreh 32-vjeçari.