Skuadra e holandezit në kaos… në web nuk kanë mëshirë

Interi po kalon një moment shumë delikat, madje pas humbjes në Bergamo, që ishte edhe e treta në rradhë për skuadrën e De Bor, kanë shpërthyer edhe tifozët, të cilët pavarësisht fitores së fundit 2-1 ndaj Torinos, duket se tashmë e kanë humbur durimin. Në total, nën drejtimin e trajnerit holandez, Interi ka humbur pothuajse gjysmat e takimeve të luajtura (6 në 13). Dhe siç ndodh në të tilla raste, në web ka shpërthyer ironia e tifozëve…