Arsenali përfundon në fushën e gabuar

Ndeshja mes Arsenalit dhe Brighton U-18 është shtyrë: arsyeja është e pabesueshme. Autobusi i ekipit të të rinjve Gunners, i drejtuar nga ish-lojtari i Arsenalit, Jack Wilshere, mori kthesën e gabuar dhe, në vend që t’i çonte djemtë në Brighton, ku ndeshja ishte planifikuar për në orën 12:00, u nis drejt Bournemouth, 95 milje më larg nga Londra, përgjatë bregut jugor të Anglisë.

Sipas asaj që është rikonstruktuar, autobusi kishte marrë daljen e gabuar dhe, kur shoferi e vuri re, ishte tepër vonë për të mbërritur në Brighton në orën 12:00, për këtë arsye ndeshja u shty për një datë të mëvonshme.

sfidanti.al