Tirana do “tre mosketierë”, por si i bëhet me “Lojën e Ndershme Financiare”?!

Fitorja e titullit cilësohet vetëm si hapi i parë. Drejtuesit e Tiranës menjëherë e kanë kaluar vëmendjen tek pjesëmarrja në Ligën e Kampionëve, ku duan të bëjnë një paraqitje të madhe. Presidenti Refik Halili dhe drejtuesit sportivë të klubit kanë pikëtuar disa futbollistë që duhet të afrohen gjatë verës për të bërë të mundur përsëritjen

Vazhdoni leximin →