Formula 1 humbet 3 gara; në Singapor, Azerbajxhan dhe Japoni

Botërori i Formula 1 i vitit 2020 nuk do të ketë ndalesë në Singapor, Suzuka dhe Baku. Organizatorët e garës në Marina Bay zyrtarizuan tërheqjen nga zhvillimi i saj për këtë sezon për shkak të masave kufizuese të vendosura për shkak të pandemisë coronavirus. ‘Shëndeti i personave të përfshira është vënë në plan të parë-komentoi

Vazhdoni leximin →