Konte apo Diego Kosta, kush do ta fitojë luftën tek Çelsi?

Trajner futbolli do të thotë një nga profesionet më të vështirë në botës. Pavarësisht se futbolli quhet “më i rëndësishmi ndër gjërat e parëndësishme”, sërish në një sistem të ndërtuar mbi bazën e miliardave dhe të miliona tifozëve, presioni është i skajshëm. Antonio Konte e provoi edhe një herë shkallën e vështirësisë së punës, kur

Vazhdoni leximin →