Tirana do “tre mosketierë”, por si i bëhet me “Lojën e Ndershme Financiare”?!

Fitorja e titullit cilësohet vetëm si hapi i parë. Drejtuesit e Tiranës menjëherë e kanë kaluar vëmendjen tek pjesëmarrja në Ligën e Kampionëve, ku duan të bëjnë një paraqitje të madhe. Presidenti Refik Halili dhe drejtuesit sportivë të klubit kanë pikëtuar disa futbollistë që duhet të afrohen gjatë verës për të bërë të mundur përsëritjen

Vazhdoni leximin →

Ku po shkon Milan, si ia del me 150 milionë euro borxhe?!

Nëse ke ndërmend të shkarkosh një trajner, edhe mund ta bësh, sidomos nëse rroga e tij nuk është “stratosferike”. Si i bëhet, ndërkaq, që të ndërtosh një klub të rrënuar, dhe të mos zhytesh në borxhe? Kjo është dilema e drejtuesve të Milanit, ndërsa publikohen bilancet e sezonit të kaluar. Milani është me -146 milionë

Vazhdoni leximin →

Kafu i zhytur në borxhe; i konfiskohen pasurite

Nuk janë të paktë sportistët që humbasin një pjesë të pasurisë që kanë fituar gjatë karrierës së tyre për shkak të investimeve të gabuara dhe Kafu është njëri prej tyre. një prej mbrojtësve më të mirë të krahut që ka pasur ndonjëherë përfaqësuesja braziliane por përjeton një prej momenteve më të vështira të jetës së

Vazhdoni leximin →